Menu
Your Cart

CALENDULA

kods: 14889
100% ēteriskā eļļa lietošanai kosmētikā. Fenhelis ir viengadīgs vai divgadīgs, līdz 2 metriem augsts augs. Eiropā kultivē galvenokārt divas fenheļa šķirnes – rūgto fenheli (Foeniculum vulgare var. Amara) un saldo fenheli. Rūgto fenheli neizmato ādas kopšanas un kosmētikas līdzekļos, jo tas var izrai...
3.57€
Bez PVN:2.95€
kods: 14891
100% ēteriskā eļļa lietošanai kosmētikā. Laima ēterisko eļļu iegūst no laima augļu mizas un tai piemīt izteikts un spēcīgs atsvaidzinošs, atdzīvinošs, uzmundrinošs aromāts. Šī ēteriskā eļļa ir lieliska cīņā ar celulītu- pievienojiet to skrubim, ķemeņa sviestam vai eļļai, ko lietojat, lai uzpostu ķe...
3.87€
Bez PVN:3.20€
kods: 14935
Pielietojums kosmētikā. Ciedra ēteriskā eļļa ir  vērtīgs līdzeklis matu un ādas kopšanā. Īpaši piemērota tā būs taukainai ādai. Var palīdzēt aknes, psoriāzes un ekzēmu gadījumā. Tā stiprinās matu saknes, palīdz pret matu izkrišanu un blaugznām.  Iedarbība uz veselību, pielietojums sadzīvē. Ciedra...
3.93€
Bez PVN:3.25€
kods: 14949
Ciedru skuju ēterisko eļļu iegūst Alpos un Karpatu kalnos augošām ciedru priedes skujām un atvasēm.  Ciedru skujas satur daudz vitamīnu, makro un mikro elementus. Ciedru ēterisko eļļu plaši izmanto aromterapijā - masāžās, aromātiskās vannās, pirtīs un saunās, tā uzlabo ādas elastību, palīdz brūču ā...
3.93€
Bez PVN:3.25€
kods: 14945
Kanēļa koks ir  tropisks, mūžzaļš koks ar aromātisku mizu un lapām, no kurām iegūto ēterisko eļļu izmanto aromterapijā. Kanēļa ēteriskajai eļļai piemīt stimulējošas, antibakteriālas un pretsēnīšu īpašības, tā īpaši piemērota vēsā un drēgnā laikā, jo rada siltuma un komforta sajūtu. Stiprā, siltā, p...
3.93€
Bez PVN:3.25€
kods: 16310
Botāniskais nosaukums: Eugenia caryophyllata Iedarbība: pretsāpju, antibakteriāla, pretsēnīšu, pretvīrusu, pretiekaisuma, pretreimatisma, antibakteriāla, antimeteorisma, veicina gremošanu, stimulējoša, dezinficējoša, pret insektiem, pretparazītu, sildoša Ieteikumi: Izmanto pret pinnēm, sasit...
4.60€
Bez PVN:3.80€
kods: 14899
100% ēteriskā eļļa lietošanai kosmētikā. Mandarīnu ēterisko eļļu iegūst no mandarīna mizas, tā ir maiga, nomierinoša, līdzsvarojoša, garastāvokli uzlabojoša eļļa. Mandarīna ēteriskā eļļa ir piemērota ādas kopšanai, it sevišķi striju profilaksei un mazināšanai. Mandarīnu ēteriskā eļļa ir nomierinoša...
4.60€
Bez PVN:3.80€
kods: 14923
Ieguve: destilācija no skujām Jau no seniem laikiem ir pazīstamas Baltegles ēteriskās eļļas dziedinošās īpašības. To izmantoja atvērtu brūču, apdegumu, apsaldējumu, locītavu reimatisma un citu saslimšanu gadījumos. Eļļa palīdzēja cīnīties ar utīm cilvēku galvās un blusām dzīvnieku kažokos. Baltegle...
4.84€
Bez PVN:4.00€
kods: 14943
Pačūlijas ēterisko eļļu iegūst tvaika destilācijas procesā no kaltētām auga lapām. Šai eļļai piemīt austrumniecisks, juteklīgs aromāts. Pačūlijas ēteriskā eļļa iedarbojas nomierinoši un atslābinoši, mazina stresu un regulē emocionālo līdzsvaru. To izmanto kā pretiekaisuma līdzekli, jo pačūlijai pie...
4.96€
Bez PVN:4.10€
kods: 14946
Kanēļa koks ir  tropisks, mūžzaļš koks ar aromātisku mizu un lapām, no kurām iegūto ēterisko eļļu izmanto aromterapijā. Kanēļa ēteriskajai eļļai piemīt stimulējošas, antibakteriālas un pretsēnīšu īpašības, tā īpaši piemērota vēsā un drēgnā laikā, jo rada siltuma un komforta sajūtu. Stiprā, siltā, p...
5.08€
Bez PVN:4.20€
kods: 14933
Sekmē pašizziņu, meditāciju, ātru spēka atjaunošanos un nodrošina pilnīgu enerģētisku relaksāciju.  Kliedē garīgu nogurumu, gurdenumu, novērš pārpūlēšanos, galvassāpes, reiboņus, ģīboņus, bezmiegu.  Spēcina imūnsistēmu, kā arī vērā ņemami pasargā no saslimšanas ar gripu, ja epidēmijas laikā gaisu a...
5.45€
Bez PVN:4.50€
kods: 14950
Ciedru skuju ēterisko eļļu iegūst Alpos un Karpatu kalnos augošām ciedru priedes skujām un atvasēm.  Ciedru skujas satur daudz vitamīnu, makro un mikro elementus. Ciedru ēterisko eļļu plaši izmanto aromterapijā - masāžās, aromātiskās vannās, pirtīs un saunās, tā uzlabo ādas elastību, palīdz brūču ā...
5.69€
Bez PVN:4.70€
Parādīt 1 līdz 12 no 14 (lapuses: 2)