- Statuss: Pieejams pasūtīšanai
- Model: OLIVE-basil
Maiga eļļa ar baziliku, piešķir izsmalcinātu garšu un lielisku aromātu gaļas, dārzeņu, picas, makaronu ēdieniem. Labi sader ar jauniem sieriem.
Eļļa ir izsmalcināta piedeva itāļu virtuves mērcēm un salātiem.
Nerafinēta olīveļļa, aukstā presēšana Ekstra Virgin. Nerafinētu, neapstrādātu augstākā labuma olīveļļu iegūst no svaigi novāktām olīvām, tikai mehāniski (presējot). Šī eļļa saglabā maksimāli daudz noderīgu un barojošu vielu.
Lai tradicionālajai olīveļļai pievienot pikantu noti, tā tiek aromatizēta. Citrusaugļi, čili, ķiploks, rozmarīns, baziliks ir lieliskas sastāvdaļas aromatizēšanai.
Šīs eļļas ir lieliska garšas piedeva daudziem ēdieniem. Piemēram, gaļas ēdieni - čili un ķiploks. Salātiem un makaroniem - pipari, garšvielas.
Zivīm - citrons, jūras veltēm - apelsīns. Eļļa ar baziliku vai rozmarīnu ir klasisks Vidusjūras virtuves standarts.
Visi ekstrakti, kas veido mūsu olīveļļas, ir dabīgi ekstrakti no Vācijas, kuriem ir starptautisks kvalitātes sertifikāts.
Tilpums | |
Tilpums | 250ml |