- Statuss: Pieejams pasūtīšanai
- Model: OLIVE-rosemary
Eļļa vidējas konsistences, nedaudz biezāka nekā parasti, skaista zelta krāsa, patīkams aromāts un nedaudz skābena garša.
Saldens, nedaudz priežu aromāts rozmarīnam lieliski sader ar salātiem, zupām, dārzeņiem un marinādēm.
Olīveļļa ar rozmarīnu ir neaizstājama Vidusjūras virtuves gatavošanā.
Nerafinēta olīveļļa, aukstā presēšana Ekstra Virgin.
Nerafinētu, neapstrādātu augstākā labuma olīveļļu iegūst no svaigi novāktām olīvām, tikai mehāniski (presējot). šī eļļa saglabā maksimāli daudz noderīgu un barojošu vielu.
Lai tradicionālajai olīveļļai pievienot pikantu noti, tā tiek aromatizēta. Citrusaugļi, čili, ķiploks, rozmarīns, baziliks ir lieliskas sastāvdaļas aromatizēšanai.
Šīs eļļas ir lieliska garšas piedeva daudziem ēdieniem. Piemēram, gaļas ēdieni - čili un ķiploks. Salātiem un makaroniem - pipari, garšvielas. Zivīm - citrons, jūras veltēm - apelsīns. Eļļa ar baziliku vai rozmarīnu ir klasisks Vidusjūras virtuves standarts.
Visi ekstrakti, kuri ir mūsu olīveļļas sastāvā ir dabīgi ekstrakti no Vācijas, kuriem ir starptautisks kvalitātes sertifikāts.
Tilpums | |
Tilpums | 250ml |