- Statuss: Pieejams pasūtīšanai
- Model: OLIVE-garlic
Olīveļļa ar ķiploku dažādo ierasto ēdienkarti. Produkts atklās jaunu jūras velšu un gaļas ēdienu šķautni, tas ir ļoti piemērots arī salātu mērcēm.
Turklāt ķiplokiem ir liels skaits noderīgu sastāvdaļu, kas apstiprina tā spēcīgo terapeitisko efektu. Eļļu ar ķiplokiem izmanto daudzu slimību profilaksē, plaši izmanto tradicionālajā medicīnā un kosmetoloģijā.
Nerafinēta olīveļļa, aukstā presēšana Ekstra Virgin.
Nerafinētu, neapstrādātu augstākā labuma olīveļļu iegūst no svaigi novāktām olīvām, tikai mehāniski (presējot). šī eļļa saglabā maksimāli daudz noderīgu un barojošu vielu.
Lai tradicionālajai olīveļļai pievienot pikantu noti, tā tiek aromatizēta. Citrusaugļi, čili, ķiploks, rozmarīns, baziliks ir lieliskas sastāvdaļas aromatizēšanai.
Šīs eļļas ir lieliska garšas piedeva daudziem ēdieniem. Piemēram, gaļas ēdieni - čili un ķiploks. Salātiem un makaroniem - pipari, garšvielas. Zivīm - citrons, jūras veltēm - apelsīns.
Eļļa ar baziliku vai rozmarīnu ir klasisks Vidusjūras virtuves standarts.
Visi ekstrakti, kuri ir mūsu olīveļļas sastāvā ir dabīgi ekstrakti no Vācijas, kuriem ir starptautisks kvalitātes sertifikāts.
Tilpums | |
Tilpums | 250ml |